Privacybeleid  |  

SiteMap  |  

U bevindt zich hier: 

>> Friesland  >> Leeuwarden 

Goedkoopste Fitness Sportschool Leeuwarden.

Fitness Sportscholen in Leeuwarden.

Er zijn verschillende fitness sportscholen in omgeving Leeuwarden aanwezig. Om het voor jou makkelijker te maken informatie te vinden over een van de goedkope sportscholen in Leeuwarden hebben wij een uitgebreid en handig overzicht in Leeuwarden gemaakt. Je kunt een keuze maken uit hard core trainen Leeuwarden (hard core training Leeuwarden) en healthcare trainen Leeuwarden (healthcare training Leeuwarden). De hard core training is hard core trainen voor specifiek krachttraining bodybuilding. Door een vergelijking vind je de goedkoopste sportschool in Leeuwarden.

Fitness Sporten Leeuwarden. Gesponsorde Links.

Vergelijk Fitness Centra Leeuwarden. Een goedkoop fitness centrum in Leeuwarden vind je door de prijzen van de verschillende sportscholen in Leeuwarden met elkaar te vergelijken (Vergelijk Fitness Centra Leeuwarden).

Vergelijk Sportscholen Leeuwarden.

Een goedkope sportschool Leeuwarden vind je door de prijzen van de verschillende sportscholen in Leeuwarden met elkaar te vergelijken (Vergelijk sportscholen Leeuwarden). Natuurlijk is een prijs per maand voor een fitness centrum belangrijk, maar ook de aangeboden fitness apparaten, faciliteiten (sauna) en eventuele begeleiding van een instructeur spelen een belangrijke rol in de opbouw van de prijs. Om je verder te helpen hebben wij alvast gegevens en website van een aantal sportscholen in Leeuwarden gezocht. Maak een vergelijking van de sportscholen in Leeuwarden en kies dan het fitness centrum, dat het meest voldoet aan je eigen wensen.

Fitness Leeuwarden.

Een Fitness Centrum of sportschool in Leeuwarden is een sportcentrum waar je kunt sporten als recreatie. Iedereen kan hier sporten op apparaten voor cardio of conditie. De fitnessapparaten worden ter beschikking gesteld door de sportschool. De reden dat iemand een sportschool in Leeuwarden bezoekt is verschillend. Mensen willen spieren ontwikkelen (bodybuilding), werken aan gewichtsverlies (afvallen of afslanken) of alleen de conditie verbeteren. Ook kun je op advies van een fysiotherapeut uit omgeving Leeuwarden een medische training volgen. In een sportschool zijn verschillende sportactiviteiten mogelijk: Bodybuilding, Fitness, Dans en Hardlopen. Daarnaast zijn er vele groepslessen voor o.a. Jazz Gymnastiek, Body Pump, Body Combat, Body Jam, Body Streching, Streetdance, Steps, Fiets Spinning, BoksTraining en KickboxTraining. Door het samenzijn met andere sporters werkt het bezoek aan een sportschool in Leeuwarden erg stimulerend om de training vol te houden. Bij een uitgebreid abonnement op de sportschool krijg je een persoonlijke begeleider en een op het lijf geschreven trainingsprogramma.

Overzicht Fitness Sportschool Leeuwarden.

Naam Sportschool Adres Telefoon Website Sportschool
Sportcentrum de Leeuw Oostergrachtswal 123 058-2129194 Sportcentrum de Leeuw
Fitplan Leeuwarden Groningerstraatweg 354 058-2668320 Fitplan Leeuwarden
My HealthClub Leeuwarden Kalverdijkje Kalverdijkje 76 D 058-2655060 My HealthClub Leeuwarden Kalverdijkje
Fit4Lady Leeuwarden Vrouwen Fitness Zuidvliet 292 06-36410369 Fit4Lady Leeuwarden Vrouwen Fitness

Fitness Trainen Leeuwarden. Gesponsorde Links.

Overzicht Fitness Sportschool Leeuwarden.

Naam Sportschool Adres Telefoon Website Sportschool
Sportschool BodyShape Leeuwarden Heerenstraat 23 A 058-2155155 Sportschool BodyShape Leeuwarden
My HealthClub Leeuwarden Zaailand Zaailand 76-80 058-2948900 My HealthClub Leeuwarden Zaailand
Fit Force Sport en Healthcenter Mariahof 6 058-2998082 Fit Force Sport en Healthcenter

Fitness-apparaten Leeuwarden.

Sportschool Fit for Free

Fitness Sportschool Leeuwarden aanmelden.

Wij streven er naar een zo compleet mogelijk overzicht te geven met informatie over elke sportschool in Leeuwarden. Ken jij een fitnesscentrum of sportschool in Leeuwarden, die nog opgenomen zou moeten worden? Help dan mee om de vermelde sportscholen en fitnesscentra zo compleet mogelijk te krijgen door te klikken: SportSchool Leeuwarden Aanmelden.
Bedankt voor je medewerking. De vermelding van de sportschool is gratis!

Afvallen Sportschool Leeuwarden.

Afvallen (afslanken) is een reden voor veel mensen om fitness te gaan doen op een sportschool in Leeuwarden. Ze willen afslanken om op het juiste gewicht te komen (afvallen overgewicht). Er zijn zelfs sportscholen gespecialiseerd in uitsluitend "Afvallen". Onder persoonlijke begeleiding ca. 10 kilo afvallen in drie maanden tijd is absoluut mogelijk! Ook bij een fitnesscentrum in Leeuwarden. Je krijgt dan niet alleen advies in de fitness oefeningen, maar ook adviezen voor de verbetering van je eetgewoonte (dieet afvallen). Als je snel wilt afvallen en gezond wilt afvallen is begeleid sporten een uitstekende mogelijkheid om op het juiste gewicht te komen. Op deze manier lukt het bijna iedereen om af te vallen. Als je maar doorzet!

Afvallen en Afslanken Leeuwarden.

Fitness Online Goedkoop kopen

Goedkoopste Sportscholen in Provincie Friesland.

In verschillende steden in de Provincie Friesland zijn wij op zoek gegaan naar de gegevens van de goedkoopste sportscholen en hun website. Dit geldt zowel voor de Hard Core Sportschool als de Health Care Sportschool. Voor de volgende steden hebben wij een overzicht gemaakt: Goedkoopste SportSchool Achtkarspelen, Goedkoopste SportSchool Bolsward, Goedkoopste SportSchool Dantumadeel, Goedkoopste SportSchool Dongeradeel, Goedkoopste SportSchool Franekeradeel, Goedkoopste SportSchool Harlingen, Goedkoopste SportSchool Heerenveen, Goedkoopste SportSchool Kollumerland, Goedkoopste SportSchool Lemsterland, Goedkoopste SportSchool Menaldumadeel, Goedkoopste SportSchool Ooststellingwerf, Goedkoopste SportSchool Opsterland, Goedkoopste SportSchool Smallingerland, Goedkoopste SportSchool Sneek, Goedkoopste SportSchool Weststellingwerf en Goedkoopste SportSchool Wymbritseradeel.