Privacybeleid  |  

SiteMap  |  

U bevindt zich hier: 

>> Groningen  >> Groningen 

Fitness Groningen. Sportschool Groningen.

Fitness Sportscholen in Groningen.

Er zijn verschillende fitness sportscholen in omgeving Groningen aanwezig. Om het voor jou makkelijker te maken informatie te vinden over een van de goedkope sportscholen in Groningen hebben wij een uitgebreid en handig overzicht in Groningen gemaakt. Je kunt een keuze maken uit hard core trainen Groningen (hard core training Groningen) en healthcare trainen Groningen (healthcare training Groningen). De hard core training is hard core trainen voor specifiek krachttraining bodybuilding. Door een vergelijking vind je de goedkoopste sportschool in Groningen.

Fitness Sporten Groningen. Gesponsorde Links.

Vergelijk Fitness Centra Groningen. Een goedkoop fitness centrum in Groningen vind je door de prijzen van de verschillende sportscholen in Groningen met elkaar te vergelijken (Vergelijk Fitness Centra Groningen).

Fitness Groningen.

Een Fitness Centrum of sportschool in Groningen is een sportcentrum waar je kunt sporten als recreatie. Iedereen kan hier sporten op apparaten voor cardio of conditie. De fitnessapparaten worden ter beschikking gesteld door de sportschool. De reden dat iemand een sportschool in Groningen bezoekt is verschillend. Mensen willen spieren ontwikkelen (bodybuilding), werken aan gewichtsverlies (afvallen of afslanken) of alleen de conditie verbeteren. Ook kun je op advies van een fysiotherapeut uit omgeving Groningen een medische training volgen. In een sportschool zijn verschillende sportactiviteiten mogelijk: Bodybuilding, Fitness, Dans en Hardlopen. Daarnaast zijn er vele groepslessen voor o.a. Jazz Gymnastiek, Body Pump, Body Combat, Body Jam, Body Streching, Streetdance, Steps, Fiets Spinning, BoksTraining en KickboxTraining. Door het samenzijn met andere sporters werkt het bezoek aan een sportschool in Groningen erg stimulerend om de training vol te houden. Bij een uitgebreid abonnement op de sportschool krijg je een persoonlijke begeleider en een op het lijf geschreven trainingsprogramma.

Vergelijk Sportscholen Groningen.

Een goedkope sportschool Groningen vind je door de prijzen van de verschillende sportscholen in Groningen met elkaar te vergelijken (Vergelijk sportscholen Groningen). Natuurlijk is een prijs per maand voor een fitness centrum belangrijk, maar ook de aangeboden fitness apparaten, faciliteiten (sauna) en eventuele begeleiding van een instructeur spelen een belangrijke rol in de opbouw van de prijs. Om je verder te helpen hebben wij alvast gegevens en website van een aantal sportscholen in Groningen gezocht.

Overzicht Fitness Sportschool Groningen.

Naam Sportschool Adres Telefoon Website Sportschool
Spring's Total Body Care Grote Markt 30 050-3182333 Spring's Total Body Care Sportschool Groningen
Sportief Negentig Sportschool Groningen Eendrachtskade NZ 3 050-3185639 Sportief Negentig Sportschool Groningen
Fitness First Groningen Antillenstraat 7 e-h 050-5777343 Fitness First Sportschool Groningen
Fitness First Groningen Westerhaven 46 050-5933310 Fitness First Sportschool Groningen
Construction Fitnessclub Groningen Turfsingel 53 050-3187536 Construction Fitnessclub Groningen

Sportschool Fitness Groningen. Gesponsorde Links.

Overzicht Fitness Sportschool Groningen.

Naam Sportschool Adres Telefoon Website Sportschool
Body Reflexions Groningen Rabenhauptstraat 38 050-5778921 Body Reflexions Groningen
Plaza Sportiva Martiniplaza Expositielaan 9 050-5222678 Plaza Sportiva Martiniplaza
Plaza Sportiva Euroborg Boumaboulevard 527 050-8508050 Plaza Sportiva Euroborg
Campo Health Center Hoendiep 221 050-5530070 Campo Health Center

Fitness Apparaten Groningen.

Fitness Merken

Overzicht Fitness Sportschool Groningen.

Naam Sportschool Adres Telefoon Website Sportschool
Sportcentrum Balili Protonstraat 6 050-3183964 Sportcentrum Balili
Sportcentrum Hercules Boterdiep 75 050-3123497 Sportcentrum Hercules
Sportcentrum Go4fitness / Harimau Groningen Oosterhamrikkade 6a 050-5718144 Sportcentrum Go4fitness / Harimau Groningen
Fitnesscentrum Dijkmansport Melisseweg 83 050-3113851 Fitnesscentrum Dijkmansport
Naam Sportschool Adres Telefoon Website Sportschool
Krav Maga Groningen Multatulistraat 169 06-14397221 Krav Maga Groningen
     
     
     

Fitness Sportschool Groningen aanmelden.

Wij streven er naar een zo compleet mogelijk overzicht te geven met informatie over elke sportschool in Groningen. Ken jij een fitnesscentrum of sportschool in Groningen, die nog opgenomen zou moeten worden? Help dan mee om de vermelde sportscholen en fitnesscentra zo compleet mogelijk te krijgen door te klikken: SportSchool Groningen Aanmelden.
Bedankt voor je medewerking. De vermelding van de sportschool is gratis!

Afvallen met Fitness Groningen.

Afvallen (afslanken) is een reden voor veel mensen om fitness te gaan doen op een sportschool in Groningen. Ze willen afslanken om op het juiste gewicht te komen (afvallen overgewicht). Er zijn zelfs sportscholen gespecialiseerd in uitsluitend "Afvallen". Onder persoonlijke begeleiding ca. 10 kilo afvallen in drie maanden tijd is absoluut mogelijk! Ook bij een fitnesscentrum in Groningen. Je krijgt dan niet alleen advies in de fitness oefeningen, maar ook adviezen voor de verbetering van je eetgewoonte (dieet afvallen). Als je snel wilt afvallen en gezond wilt afvallen is begeleid sporten een uitstekende mogelijkheid om op het juiste gewicht te komen. Op deze manier lukt het bijna iedereen om af te vallen. Als je maar doorzet!

Afslanken en Afvallen Groningen.

Fitness Online Goedkoop kopen

Goedkoopste Sportscholen in Provincie Groningen.

In verschillende steden in de Provincie Groningen zijn wij op zoek gegaan naar de gegevens van de goedkoopste sportscholen en hun website. Dit geldt zowel voor de Hard Core sportschool als de Health Care Sportschool. Voor de volgende steden hebben wij een overzicht gemaakt: Goedkoopste Sportschool Appingedam, Goedkoopste Sportschool Bedum, Goedkoopste Sportschool Delfzijl, Goedkoopste Sportschool Eemsmond, Goedkoopste Sportschool Grootegast, Goedkoopste Sportschool Haren, Goedkoopste Sportschool Hoogezand-Sappemeer, Goedkoopste Sportschool Leek, Goedkoopste Sportschool De Marne, Goedkoopste Sportschool Marum, Goedkoopste Sportschool Pekela, Goedkoopste Sportschool Slochteren, Goedkoopste Sportschool Stadskanaal, Goedkoopste Sportschool Ten Boer, Goedkoopste Sportschool Veendam, Goedkoopste Sportschool Vlagtwedde, Goedkoopste Sportschool Winsum en Goedkoopste Sportschool Zuidhorn.