Privacybeleid  |  

SiteMap  |  

U bevindt zich hier: 

>> Utrecht  >> Utrecht 

Fitness Utrecht. Goedkoopste Sportschool Utrecht.

Fitness Sportscholen in Utrecht.

Er zijn verschillende fitness sportscholen in omgeving Utrecht aanwezig. Om het voor jou makkelijker te maken informatie te vinden over een van de goedkope sportscholen in Utrecht hebben wij een uitgebreid en handig overzicht in Utrecht gemaakt. Je kunt een keuze maken uit hard core trainen Utrecht (hard core training Utrecht) en healthcare trainen Utrecht (healthcare training Utrecht). De hard core training is hard core trainen voor specifiek krachttraining bodybuilding. Door een vergelijking vind je de goedkoopste sportschool in Utrecht.

Goedkope Sportschool Utrecht. Gesponsorde Links.

Vergelijk Fitness Centra Utrecht

Vergelijk Fitness Centra Utrecht. Een goedkoop fitness centrum in Utrecht vind je door de prijzen van de verschillende sportscholen in Utrecht met elkaar te vergelijken (Vergelijk Fitness Centra Utrecht).

Vergelijk Sportscholen Utrecht.

Een goedkope sportschool Utrecht vind je door de prijzen van de verschillende sportscholen in Utrecht met elkaar te vergelijken (Vergelijk sportscholen Utrecht). Natuurlijk is een prijs per maand voor een fitness centrum belangrijk, maar ook de aangeboden fitness apparaten, faciliteiten (sauna) en eventuele begeleiding van een instructeur spelen een belangrijke rol in de opbouw van de prijs. Om je verder te helpen hebben wij alvast gegevens en website van een aantal sportscholen in Utrecht gezocht. Maak een vergelijking van de sportscholen in Utrecht en kies dan het fitness centrum, dat het meest voldoet aan je eigen wensen.

Fitness Utrecht.

Een Fitness Centrum of sportschool in Utrecht is een sportcentrum waar je kunt sporten als recreatie. Iedereen kan hier sporten op apparaten voor cardio of conditie. De fitnessapparaten worden ter beschikking gesteld door de sportschool. De reden dat iemand een sportschool in Utrecht bezoekt is verschillend. Mensen willen spieren ontwikkelen (bodybuilding), werken aan gewichtsverlies (afvallen of afslanken) of alleen de conditie verbeteren. Ook kun je op advies van een fysiotherapeut uit omgeving Utrecht een medische training volgen. In een sportschool zijn verschillende sportactiviteiten mogelijk: Bodybuilding, Fitness, Dans en Hardlopen. Daarnaast zijn er vele groepslessen voor o.a. Jazz Gymnastiek, Body Pump, Body Combat, Body Jam, Body Streching, Streetdance, Steps, Fiets Spinning, BoksTraining en KickboxTraining. Door het samenzijn met andere sporters werkt het bezoek aan een sportschool in Utrecht erg stimulerend om de training vol te houden. Bij een uitgebreid abonnement op de sportschool krijg je een persoonlijke begeleider en een op het lijf geschreven trainingsprogramma.

Overzicht Fitness Sportschool Utrecht.

Naam Sportschool Adres Telefoon Website Sportschool
Sportcentrum de Workout Oudegracht 41 030-2322312 Sportcentrum de Workout
Sportschool Zazen Breedstraat 128 030-2312500 Sportschool Zazen
All Inn Fitness Vlampijpstraat 79 030-2438725 All Inn Fitness
Fitness First Herculesplein 375 030-2548020 Fitness First
Family Fitness Utrecht Paranadreef 10 030-2626842 Family Fitness Utrecht
Fit Professionals Herculesplein 327 030-2541212 Fit Professionals
Basic Fitness Zonnebaan 22 030-2383130 Basic Fitness

Sportschool Fitness Utrecht. Gesponsorde Links.

Overzicht Fitness Sportschool Utrecht.

Naam Sportschool Adres Telefoon Website Sportschool
David Lloyd FitnessClub & RacketClub Mississippidreef 161 030-2644000 David Lloyd FitnessClub & RacketClub
Moves By Fit Together St. Jacobsstraat 323 030-2013229 Moves By Fit Together
Fitness Factory FitnessClub Biltstraat 23 bis 030-2300350 Fitness Factory FitnessClub
Wellness & Healthclub Newstyle Van der Goesstraat 52 030-2967650 Wellness & Healthclub Newstyle

Sportschool Fitness Utrecht. Gesponsorde Links.

Overzicht Fitness Sportschool Utrecht.

Naam Sportschool Adres Telefoon Website Sportschool
Body Business Fitness Utrecht Hoogravenseweg 28 030-2882112 Body Business Fitness Utrecht
FP Fitness HealthClub Utrecht Croeselaan 209-211 030-6877139 FP Fitness HealthClub Utrecht
Action Kenpo Karate Utrecht Jansveld 19 030-2322262 Action Kenpo Karate Utrecht
Sportcentrum Bodyconditioning Utrecht Ammandreef 1 030-2661737 Sportcentrum Bodyconditioning Utrecht

Sportschool Utrecht aanmelden.

Wij streven er naar een zo compleet mogelijk overzicht te geven met informatie over elke sportschool in Utrecht. Ken jij een fitnesscentrum of sportschool in Utrecht, die nog opgenomen zou moeten worden? Help dan mee om de vermelde sportscholen en fitnesscentra zo compleet mogelijk te krijgen door te klikken: Goedkope SportSchool Utrecht Aanmelden.
Bedankt voor je medewerking. De vermelding van de sportschool is gratis!

Afvallen Sportschool Utrecht.

Afvallen (afslanken) is een reden voor veel mensen om fitness te gaan doen op een sportschool in Utrecht. Ze willen afslanken om op het juiste gewicht te komen (afvallen overgewicht). Er zijn zelfs sportscholen gespecialiseerd in uitsluitend "Afvallen". Onder persoonlijke begeleiding ca. 10 kilo afvallen in drie maanden tijd is absoluut mogelijk! Ook bij een fitnesscentrum in Utrecht. Je krijgt dan niet alleen advies in de fitness oefeningen, maar ook adviezen voor de verbetering van je eetgewoonte (dieet afvallen). Als je snel wilt afvallen en gezond wilt afvallen is begeleid sporten een uitstekende mogelijkheid om op het juiste gewicht te komen. Op deze manier lukt het bijna iedereen om af te vallen. Als je maar doorzet!

 

Fitness Online Goedkoop kopen

Goedkoopste Sportscholen Provincie Utrecht.

In verschillende steden in de Provincie Utrecht zijn wij op zoek gegaan naar de gegevens van de goedkoopste sportscholen en hun website. Dit geldt zowel voor de Hard Core Sportschool Utrecht als de Health Care Sportschool Utrecht. Voor de volgende steden hebben wij een overzicht gemaakt: Goedkoopste SportSchool Amersfoort, Goedkoopste SportSchool Baarn, Goedkoopste SportSchool Breukelen, Goedkoopste SportSchool Bunnik, Goedkoopste SportSchool Bunschoten, Goedkoopste SportSchool De Bilt, Goedkoopste SportSchool De Ronde Venen, Goedkoopste SportSchool Houten, Goedkoopste SportSchool IJsselstein, Goedkoopste SportSchool Leusden, Goedkoopste SportSchool Lopik, Goedkoopste SportSchool Maarssen, Goedkoopste SportSchool Montfoort, Goedkoopste SportSchool Nieuwegein, Goedkoopste SportSchool Renswoude, Goedkoopste SportSchool Rhenen, Goedkoopste SportSchool Soest, Goedkoopste SportSchool Veenendaal, Goedkoopste SportSchool Vianen, Goedkoopste SportSchool Wijk bij Duurstede, Goedkoopste SportSchool Woerden en Goedkoopste SportSchool Zeist.